≡ Menü

Veri Koruma Bildirimi

Giriş

Bu web sitesi şu şekilde çalışmaktadır: Her şey enerjidir.

Verilerimizi kullanmak bizim için çok önemli Web sitesi ziyaretçileri güvenle muamele görmek ve onları en iyi şekilde korumaktır. Bu nedenle GDPR gerekliliklerine uymak için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Aşağıda açıklıyoruz Dir, bizim gibi ÖN ANALİZ Web sitemizdeki verileri işleyin. Bunu yapmak için mümkün olduğunca açık ve şeffaf bir dil kullanıyoruz Du gerçekten anlamak, ne ile senin Veri olur.

2. Genel Bilgiler

2.1 Kişisel verilerin işlenmesi ve diğer şartlar

Veri koruması, kişisel verilerin işlenmesinde geçerlidir. Kişisel, içerdiği tüm veriler anlamına gelir. Du kişisel olarak tanımlanmak Yapabilmek. Bu, örneğin ekranın önündeki cihazın (PC, dizüstü bilgisayar, akıllı telefon vb.) IP adresidir. Du gerade oturmuş. Bu tür veriler 'başına bir şey geldiğinde' işlenir. Burada örneğin IP, tarayıcıdan sağlayıcımıza iletilir ve otomatik olarak orada saklanır. Bu daha sonra kişisel verilerin (Mad. 4 No. 2 GDPR'ye göre) işlenmesidir (Mad. 4 No. 1 GDPR'ye göre).

Bunlar ve diğer yasal tanımlar GDPR'nin 4. Maddesinde bulunabilir.

2.2 Geçerli düzenlemeler/kanunlar – GDPR, BDSG ve TTDSG

Veri korumanın kapsamı kanunla düzenlenir. Bu durumda bunlar, bir Avrupa düzenlemesi olarak GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) ve ulusal bir yasa olarak BDSG'dir (Federal Veri Koruma Yasası).

TTDSG ayrıca çerezlerin kullanımıyla ilgili olarak GDPR hükümlerini de tamamlamaktadır.

2.3 Sorumlu

Bu web sitesinde veri işlenmesinden sorumludur sorumluGDPR'nin anlamı dahilinde. Kişisel verilerin işlenme amaçlarına ve araçlarına tek başına veya başkalarıyla birlikte karar veren gerçek veya tüzel kişidir.

Sorumlu ulaşırsın unter:

Her şey enerjidir

Yannick Energie, autorenglück.de Franz-Mehring-Str. 15 01237 Dresden

alleistenergie@gmail.com

2.4 Bu web sitesinde veriler genel olarak bu şekilde işlenir

Daha önce de belirttiğimiz gibi otomatik olarak toplanan veriler (örn. IP adresi) vardır. Bu veriler öncelikle ana sayfanın teknik sunumu için gereklidir. Kişisel verileri kullanırsak veya başka veriler toplarsak bunu açıklığa kavuşturacağız hendek bu konuda veya onay isteyin.

Diğer Kişisel Bilgiler sen paylaş bilinçli olarak biziz.

Bu konuda detaylı bilgi Aldığınız daha aşağı.

2.5 Günün kutlu olsun ÖN ANALİZ Rechte

GDPR izin veriyor hendek kapsamlı haklara sahiptir. Bunlar arasında örneğin menşei, alıcısı ve amacı hakkında ücretsiz bilgiler yer alır. deiner saklanan kişisel veriler. bunun yanı sırayapabilir misin bu verilerin düzeltilmesini, engellenmesini veya silinmesini talep etmek veya dich Sorumlu veri koruma denetleme makamına şikayette bulunun. Verilen bir onay yapabilir misin herhangi bir zamanda iptal edilebilir.

Bu hakların ayrıntılı olarak neye benzediği ve nasıl kullanılacağı buldun mu Bu veri koruma beyanının son bölümünde.

2.6 Veri koruması – bizim görüşümüz

Bizim için veri koruması bir angaryadan daha fazlasıdır! Kişisel veriler büyük bir değere sahiptir ve dijitalleşen dünyamızda bu verilerin dikkatli bir şekilde kullanılması şarttır. bunun yanı sıra sen-meli UAF'dan  Web sitesi ziyaretçileri Neye, ne zaman ve kim tarafından kendiniz karar verebilirsiniz senin Veri “oldu”. Bu nedenle tüm yasal düzenlemelere uymayı, yalnızca ihtiyacımız olan verileri toplamayı ve elbette bunları gizli tutmayı taahhüt ediyoruz.

2.7 Paylaşma ve Silme

Verilerin paylaşılması ve silinmesi de önemli ve hassas konulardır. Bu yüzden istiyoruz hendek Bu konudaki genel yaklaşımımız hakkında sizleri önceden kısaca bilgilendirmek isteriz.

Veriler yalnızca yasal bir temele dayalı olarak ve yalnızca bunun kaçınılmaz olması durumunda aktarılacaktır. Bu, özellikle işleyici olarak adlandırılan bir kişi ise ve GDPR Madde 28'e uygun olarak bir sipariş işleme sözleşmesi imzalanmışsa söz konusu olabilir.

Siliyoruz ÖN ANALİZ İşlemenin amacı ve yasal dayanağı artık geçerli olmadığında ve silinmesi diğer yasal yükümlülüklerle çelişmediğinde veriler. GDPR Madde 17 de bu konuda 'iyi' bir genel bakış sunmaktadır.

Daha fazla bilgi sen götür lütfen bu gizlilik politikasını okuyun ve sen dön Özel sorularınız varsa sorumlu kişiye sorun.

2.8 hosting

tabaka

Strato AG, Otto-Ostrowski-Straße 7, 10249 Berlin.

baskı@strato.de

https://www.strato.de/datenschutz/.

2.9 Yasal dayanak

Kişisel verilerin işlenmesi her zaman hukuki bir dayanak gerektirir. GDPR, Madde 6 Paragraf 1 Cümle 1'de aşağıdaki seçenekleri sağlar:

a)İlgili kişinin kendi razı olmak sizinle ilgili kişisel verilerin bir veya daha fazla özel amaç için işlenmesi;

b)İşlemenin bir amacın yerine getirilmesi için olması SözleşmeVeri sahibinin sözleşme tarafı olduğu, veya Uygulama için sözleşme öncesi önlemler veri sahibinin talebi üzerine yapılan gerekli;

c)işleme bir gereksinimi yerine getirmektir yasal zorunluluk gerekli, sorumlutabi;

d)işlemek için gerekli hayati çıkarlar veri sahibi veya başka bir gerçek kişi korumak;

e)İşleme bir görevin yerine getirilmesi için gereklidir... kamu yararı yalan söyler veya resmi otoritenin kullanılması sırasında gerçekleşir sorumlu kişi transfer edildi;

f)işlemenin amacı korumaktır meşru menfaatler sorumlu kişinin veya üçüncü bir tarafın veri sahibinin kişisel verilerin korunmasını gerektiren çıkarları veya temel hakları ve özgürlükleri, özellikle veri sahibinin bir çocuk olması durumunda, bunlardan daha ağır basmadığı sürece gereklidir.

Aşağıdaki bölümlerde yapacağız Dir İlgili işlemenin özel yasal dayanağını belirtin.

3.Web sitemizde durum böyle

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde kişisel verileri işleriz

Bu verileri üçüncü tarafların yetkisiz müdahalesine karşı en iyi şekilde korumak için SSL veya TLS şifrelemesi kullanıyoruz. Bu şifreli bağlantı tanıyorsun adres satırında bunu hatırla seninki Tarayıcı https:// veya kilit simgesini gösteriyor.

bundan sonra sen öğren Web sitemizi ziyaret ettiğinizde hangi veriler, hangi amaçla ve hangi yasal temelde toplanır.

3.1Web sitesini ziyaret ettiğinizde veri toplanması

Web sitesine eriştiğinizde bilgiler otomatik olarak sunucu günlük dosyaları adı verilen dosyalara kaydedilir. Bu aşağıdaki bilgilerdir:

Tarayıcı türü ve tarayıcı sürümü

İşletim sistemi kullanıldı

yönlendiren URL

erişen bilgisayarın adını ev sahipliği

Sunucu isteği Zaman

IP adresi

Bu verilere geçici olarak ihtiyaç duyulmaktadır. Dir Web sitemizi kalıcı ve sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilmek için. Bu veriler özellikle aşağıdaki amaçlara hizmet eder:

Web sitesi sistem güvenliği

Web sitesinin sistem kararlılığı

Web sitesinde sorun giderme

Web sitesiyle bağlantı kurulması

Web sitesinin tanıtımı

Veri işleme, GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent f uyarınca gerçekleştirilir ve bu verilerin işlenmesindeki meşru menfaatimize, özellikle de web sitesinin işlevselliğine ve güvenliğine olan menfaatimize dayanır.

Mümkünse bu veriler takma adla saklanır ve ilgili amaca ulaşıldıktan sonra silinir.

Sunucu günlük dosyalarının veri sahibinin kimliğinin belirlenmesine olanak sağlaması durumunda veriler maksimum 14 gün süreyle saklanacaktır. Güvenlikle ilgili bir olay meydana geldiğinde bir istisna söz konusudur. Bu durumda sunucu log dosyaları, güvenlikle ilgili olay giderilene ve son olarak netleşene kadar saklanır.

Aksi takdirde diğer verilerle birleştirilmeyecektir.

3.2 Cookies

3.2.1 Genel Bilgileri

Bu web sitesi çerez adı verilen bilgileri kullanır. Bu bir veri kümesidir, tarayıcıda saklanan bilgilerdir seninki cihazda saklanır ve web sitemizle ilgilidir.

Çerezlerin ayarlanmasıyla ziyaretçinin web sitesinde gezinmesi kolaylaştırılabilir.

Çerez izni aracımızda buldun mu Web sitemizde kullandığımız çerezlere ilişkin tüm bilgiler (gerekirse sizin izninizle).

3.2.2 Çerezleri reddet

Teknik olarak gerekli olmayan tüm çerezler yapabilir misin Çerez onay aracımız aracılığıyla doğrudan yönetin.

Çerezlerin ayarlanması şu şekilde engellenebilir: Du ölmek Einstellungen seninki Tarayıcılar uyum sağlar.

Dün buldun mu sık kullanılan tarayıcılara karşılık gelen bağlantılar:

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-und-website-daten-in-firefox-loschen?redirectslug=Cookies+l%C3%B6schen&redirectlocale=de

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=de

Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/de-de/windows/l%C3%B6schen-und-verwalten-von-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/mdm/mdmf7d5714d4/web ve https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac şimdiye kadar Du başka bir tarayıcı kullanıradının kullanılması tavsiye edilir seninki Tarayıcıyı açın ve bir arama motorunda 'Çerezleri silin ve yönetin' seçeneğini seçin ve resmi bağlantıyı izleyin senin Takip edilecek tarayıcı.

Alternatif seninkini yapabilirsin Çerez ayarları da aşağıda www.aboutads.info/choices/ veya www.youronlinechoices.com yönetmek.

Yapmalıyız hendek Ancak çerezlerin kapsamlı bir şekilde engellenmesi/silinmesinin web sitesinin kullanımında olumsuzluklara yol açabileceğini lütfen unutmayın.

3.2.3 Teknik olarak gerekli çerezler

Web sitemizin hatasız ve yürürlükteki yasalara uygun olarak çalışabilmesi için bu web sitesinde teknik olarak gerekli çerezleri kullanıyoruz. Web sitesini kullanıcı dostu hale getirmeye yardımcı olurlar. Web sitemizin bazı fonksiyonları çerez kullanılmadan görüntülenemez.

Bireysel duruma bağlı olarak, bunun yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1, Bent b, c ve/veya f'dir.

3.2.4 Teknik olarak gerekli olmayan çerezler

Web sitemizde teknik olarak gerekli olmayan çerezler de kullanıyoruz. Bu çerezler, diğer şeylerin yanı sıra, web sitesi ziyaretçisinin gezinme davranışını analiz etmek veya web sitesinin teknik olarak gerekli olmayan işlevlerini sunmak için kullanılır.

Bunun yasal dayanağı ise ÖN ANALİZ GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a uyarınca onay.

Teknik olarak gerekli olmayan çerezler yalnızca kullanılır deiner Onay seti, Du Çerez izin aracını kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz Yapabilmek.

3.3 Kullanıcı girişi yoluyla veri işleme

3.3.1 temas

a)E-Posta

Ne zaman Du Bize e-posta yoluyla ulaşın tekme atmak, işliyoruz ÖN ANALİZ E-posta adresi ve varsa e-postada yer alan diğer veriler. Bunlar posta sunucusunda ve kısmen ilgili uç cihazlarda depolanır. Soruna bağlı olarak, bunun yasal dayanağı genellikle GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent f veya GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent b'dir. Veriler, ilgili amacın artık geçerli olmadığı ve yasal gerekliliklere uygun olarak mümkün olduğu anda silinecektir. 

3.4 Çerez Onay Aracı

3.4.1 Gerçek Çerez Afiş

Web sitemizde yalnızca yasal temeli olan çerezlerin ayarlandığından emin olmak için, Tannet 12, 94539 Grafling, Almanya adresinde bulunan devowl.io GmbH şirketinin Real Cookie Banner izin yönetimi aracını kullanıyoruz. 

Bu hizmet onay almak için kullanılır web sitesi ziyaretçisinin belirli çerezleri saklamak için onun Tarayıcıların veya belirli teknolojilerin kullanımını ve bunları veri koruma düzenlemelerine uygun olarak belgelemek. 

Bu web sitesine eriştiğinizde, web sitesi ziyaretçisinden tarayıcıda Gerçek Çerez banner çerezi olarak verilen onay veya onayın iptali web sitesi ziyaretçisinin kaydedildi. Bu amaçla Real Cookie Banner sunucularına herhangi bir bağlantı kurulmamaktadır. 

Yasal dayanak GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent c'dir. Gerçek Çerez Banner'ı, çerezlerin kullanımına ilişkin yasal olarak gerekli izinlerin alınması amacıyla kullanılmaktadır. 

Bis web sitesi ziyaretçisi silme talebinde bulunulması veya Gerçek Çerez Banner'ının kendisinin silinmesi veya verilerin saklanma amacının artık geçerli olmaması halinde, toplanan veriler saklanacaktır. Zorunlu yasal saklama süreleri bundan etkilenmez. 

3.5 Bülten

3.5.1 Bülten Eklentisi

Bülten Eklentisini kullanıyoruz bültenimizi sunmak. Bu hizmet tarafından sunulmaktadır Mussolente'de (VI) bulunan Web Agile Sas di Fietta Roberto, Trieste 8, P. IVA 03809490240 aracılığıyla

Bu hizmet, haber bültenlerinin gönderilmesini organize etmek ve analiz etmek için kullanılabilir. Haber bültenini almak için girilen veriler hizmetin sunucularında saklanır.  

The Newsletter Plugin'in yardımıyla bültenle olan etkileşimler analiz edilebilir. Ayrıca dönüşüm oranları belirlenebilir ve Kullanıcı Bülteni farklı hedef gruplara uyarlamak için haber bülteni kategorize edilebilir.  

Bu analizle çelişilebilir.  

İşlemenin yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a ve Bölüm 25 Paragraf 1 TTDSG'dir. Haber bülteni aboneliğinizi iptal ederek onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Halihazırda gerçekleşmiş olan işlemenin yasallığı herhangi bir iptalden etkilenmez.  

Web sitesi ziyaretçisi rızasını önceden iptal etmedikçe, Bülten Eklentisi ile aramızdaki sözleşme sona erdiğinde veriler silinecektir. Böyle bir durumda veriler dağıtım listesinden silinecektir.  

Ayrıca, bülten aboneliğinden çıktıktan sonra e-posta adresi, diğer verilerden ayrı olarak süresiz olarak kara listede saklanacaktır. Bunun yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 lit.f'dir. Bu, web sitesi ziyaretçisinin çıkarına olduğu kadar, bir haber bültenini yasal gerekliliklere uygun olarak kullanma/işletme çıkarımıza da hizmet eder.  

Daha fazla detay:  

https://www.thenewsletterplugin.com/legal/privacy.  

3.6 Analiz ve izleme araçları

3.6.1 Google Analytics

Bu web sitesinde Google Analytics kullanıyoruz. Google Analytics bir web analiz hizmetidir. Bu hizmet, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda adresinde bulunan Google Ireland Limited (“Google”) tarafından sunulmaktadır.

Google Analytics çerezleri kullanır Kullanıcı kullanım davranışını tanımak ve dolayısıyla analiz etmek. Bu çerezler yalnızca izin alınarak ayarlanır. Onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir ve çerez onay aracımızdan yönetilebilir.

İşlemenin yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a ve Bölüm 25 Paragraf 1 TTDSG'dir.

Burada toplanan bilgiler genellikle ABD'deki bir Google sunucusuna aktarılır ve orada saklanır.

Veriler ABD'ye aktarıldığında AB Komisyonu'nun Standart Sözleşme Maddeleri (SCC) geçerlidir.

Google Analytics kullanıldığında IP anonimleştirme etkili olur. İlgili kullanıcının IP adresi, AB üye ülkeleri (veya Avrupa Ekonomik Alanı) içinde kısaltılarak artık gerçek bir kişiye kadar takip edilemeyecektir. Ayrıca Google, Google Ads veri işleme koşulları aracılığıyla uygun veri korumayı taahhüt eder ve web sitesi kullanımı ile web sitesi etkinliğine ilişkin bir değerlendirme derler ve kullanımla ilişkili hizmetleri sağlar. Google Ads Veri İşleme Şartları, Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR), Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası (CCPA) veya benzer düzenlemelere tabi şirketler için geçerlidir. 

Ek bir tarayıcı eklentisi, toplanan bilgilerin (IP adresi gibi) Google'a gönderilmesini ve Google tarafından kullanılmasını engelleyebilir. Eklenti ve bununla ilgili daha fazla bilgi Bulabileceğiniz altında https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Aksi takdirde, saklama süresi işlenen verinin türüne bağlıdır. Her müşteri, Google Analytics'in verileri otomatik olarak silinmeden önce ne kadar süreyle saklayacağını seçebilir.

Google'ın verileri nasıl kullandığına ilişkin daha fazla bilgi bulursun bulursun ayrıca altında https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. Diğer tüm sorularınız için yapabilir misin ayrıca doğrudan support-deutschland@google.com iletişim.

3.6.2 YouTube

Bu web sitesine YouTube videoları yerleştirdik. YouTube çevrimiçi bir video platformudur. Bu hizmet, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda adresinde bulunan Google Ireland Limited (“Google”) tarafından sunulmaktadır.

ne zaman Du web sitemizde bir video başlangıçYouTube'un sunucularına bağlantı kurulur. YouTube, bir videoyu başlattıktan sonra cihaza çerez yerleştirebilir web sitesi ziyaretçisinin ayarları ve tercihleri ​​kaydetmek ve ardından kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek için. Buradan elde edilen bilgiler aynı zamanda video istatistikleri, kullanım kolaylığının artırılması ve dolandırıcılık girişimlerinin önlenmesi için de kullanılır.

İşlemenin yasal dayanağı, GDPR'nin 6. Maddesinin 1. Fıkrasının a Bendi ve 25. Maddenin 1. Fıkrası TTDSG'dir; bu onay, son cihazdaki bilgilere erişime izin verdiği sürece kullanıcının veya TTDSG anlamında çerezlerin saklanmasını içerir. Bu onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir.

Weitere Informationen:

https://policies.google.com/privacy?hl=de.

3.6.3 Google AdSense

Bu web sitesinde Google AdSense kullanıyoruz. Google AdSense, reklamları bir web sitesine entegre eden bir hizmettir. Bu hizmet, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda adresinde bulunan Google Ireland Limited (“Google”) tarafından sunulmaktadır.

Reklam seçilirken kişiselleştirilmemiş modda "bağlamsal bilgiler" (örn. konum, web sitesi içeriği) kullanılır. Google AdSense, sahtekarlık ve kötüye kullanımla mücadele etmek için çerezleri kullanır.

İşlemenin yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a ve Bölüm 25 Paragraf 1 TTDSG'dir. Onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir.

Veriler ABD'ye aktarıldığında AB Komisyonu'nun Standart Sözleşme Maddeleri (SCC) geçerlidir.

Daha fazla detay:

https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/

https://adssettings.google.com/authenticated

https://policies.google.com/technologies/ads

https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

3.7 Sosyal medya

3.7.1 Facebook

Sosyal ağ Facebook'un unsurları bu web sitesine entegre edilmiştir. Bu hizmet, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, İrlanda adresinde bulunan Meta Platforms Ireland Limited tarafından sunulmaktadır.

Sosyal medya unsurunun etkinleştirilmesi durumunda, web sitesi ziyaretçisi ile Facebook sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı kurulur ve IP adresi Facebook'a iletilir. Sahip olmak web sitesi ziyaretçisi Bir kullanıcı hesabı varsa, bu web sitesine yapılan ziyaret ilgili kullanıcı hesabına atanabilir.

İşlemenin yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a ve Bölüm 25 Paragraf 1 TTDSG'dir. Onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir.

Kişisel verilerin bu web sitesinde Facebook yardımıyla toplanması ve Meta'ya iletilmesi durumunda, biz ve Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Habour, Dublin 2, İrlanda, Madde 26 GDPR uyarınca veri işlemeden müştereken sorumluyuz. . Bu ortak sorumluluk yalnızca verilerin toplanması ve Facebook'a iletilmesiyle sınırlıdır. Bu amaçla ortak işlemeye ilişkin bir anlaşma vardır:

https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Facebook aracını kullanırken veri koruma bilgilerinin sağlanmasından ve aracın ilgili web sitesine veri koruma açısından güvenli bir şekilde entegre edilmesinden sorumluyuz. Facebook ise ürünlerinin veri güvenliğinden sorumlu. Buradan, etkilenenlerin Facebook tarafından işlenen verilerle ilgili haklarının doğrudan Facebook'a talep edilmesi gerektiği sonucu çıkmaktadır.

Veriler ABD'ye aktarıldığında AB Komisyonu'nun Standart Sözleşme Maddeleri (SCC) geçerlidir.

Weitere Informationen:

https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum

https://de-de.facebook.com/help/566994660333381

https://www.facebook.com/policy.php

https://de-de.facebook.com/privacy/explanation.

3.7.2 Instagram

Sosyal ağ Instagram'ın unsurları bu web sitesine entegre edilmiştir. Bu hizmet, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, İrlanda adresinde bulunan Meta Platforms Ireland Limited tarafından sunulmaktadır.

Sosyal medya unsurunun aktif hale getirilmesi halinde arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. web sitesi ziyaretçisi Instagram sunucuları ve IP adresi Instagram'a iletilir. Sahip olmak web sitesi ziyaretçisi Bir kullanıcı hesabı varsa, bu web sitesine yapılan ziyaret ilgili kullanıcı hesabına atanabilir. Web sitesi operatörleri olarak iletilen verilerin içeriği hakkında hiçbir bilgimiz yoktur.

İşlemenin yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a ve Bölüm 25 Paragraf 1 TTDSG'dir. Onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir.

Bu web sitesinde Facebook veya Instagram yardımıyla kişisel veri toplanıp Meta'ya iletilmesi halinde durum böyledir. web sitesi operatörü ve Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Habour, Dublin 2, İrlanda, GDPR'nin 26. maddesi uyarınca veri işlemeden müştereken sorumludur. Bu ortak sorumluluk yalnızca verilerin toplanması ve Facebook veya Instagram'a iletilmesiyle sınırlıdır. Bu amaçla ortak işlemeye ilişkin bir anlaşma mevcuttur:

https://www.facebook.com/legal/controller_addendum.

Web sitesi operatörü Instagram aracını kullanırken veri koruma bilgilerinin sağlanmasından ve aracın ilgili web sitesine veri koruma açısından güvenli entegrasyonundan sorumludur. Facebook ve Instagram ise ürünlerinin veri güvenliğinden sorumlu. Buradan, etkilenenlerin Facebook veya Instagram tarafından işlenen verilerle ilgili haklarının doğrudan Facebook veya Instagram üzerinden ileri sürülmesi gerektiği anlaşılmaktadır.

Veriler ABD'ye aktarıldığında AB Komisyonu'nun Standart Sözleşme Maddeleri (SCC) geçerlidir.

https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum

https://de-de.facebook.com/help/566994660333381

https://www.facebook.com/policy.php

https://instagram.com/about/legal/privacy/.

3.8 Üçüncü Taraf İçeriği

3.8.1 Vimeo

Bu web sitesi Vimeo'yu kullanmaktadır. Vimeo, Vimeo video platformundaki videoların entegrasyonunu sağlayan bir eklentidir. Bu hizmet, 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD adresinde bulunan Vimeo Inc. tarafından sunulmaktadır.

Vimeo videolarını bu hizmete entegre eden bir web sitesi ziyaret edilirse Vimeo sunucuları ile bağlantı kurulur. Burada Vimeo hangi web sitesinden ve hangi IP adresiyle bağlantı kurulduğunu belirliyor.

Vimeo'yu hiçbir çerez saklanmayacak ve kullanıcı etkinliği izlenmeyecek şekilde yapılandırdık.

İşlemenin yasal dayanağı GDPR Madde 6 Paragraf 1 Bent a ve Bölüm 25 Paragraf 1 TTDSG'dir. Onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir.

Veriler ABD'ye aktarıldığında AB Komisyonu'nun Standart Sözleşme Maddeleri (SCC) geçerlidir.

Daha fazla bilgi:

https://vimeo.com/privacy.  

4. Bu da önemli

Son olarak şunu yapmak istiyoruz: hendek hakkında detaylı ve detaylı ÖN ANALİZ hakları bilgilendirmek ve Dir nasıl olduğunu söyle Du Veri koruma gereksinimlerindeki değişiklikler hakkında bilgilendirileceksiniz.

4.1 ÖN ANALİZ Ayrıntılı olarak haklar

4.1.1 GDPR Madde 15'e göre bilgi edinme hakkı

Yapabilirsin Kişisel veri olup olmadığına ilişkin bilgi talep etme Dir işlem görüyor. Eğer durum buysa, yapabilir misin İşlemenin gerçekleştirilme şekli hakkında daha fazla bilgi talep edin. Ayrıntılı bir liste buldun mu Madde 15 Paragraf 1 Harfler a'dan h'ye kadar GDPR.

4.1.2 GDPR Madde 16'ya göre düzeltme hakkı

Bu hak, hatalı verilerin düzeltilmesini ve eksik kişisel verilerin tamamlanmasını da içermektedir.

4.1.3 GDPR Madde 17'ye göre silme hakkı

Bu sözde 'unutulma hakkı' var Dir Belirli koşullar altında kişisel verilerin sorumlu kişi tarafından silinmesini talep etme hakkı. Bu genellikle veri işleme amacının artık geçerli olmadığı, onayın iptal edildiği veya ilk işlemenin yasal bir dayanak olmadan gerçekleştiği durumlarda geçerlidir. Nedenlerin ayrıntılı bir listesi buldun mu Madde 17 Paragraf 1 Harfler a ila f GDPR. Bu "unutulma hakkı" aynı zamanda GDPR Madde 17 (2) uyarınca sorumlu kişinin, verilerin genel olarak silinmesini sağlamak için uygun önlemleri alma görevine de karşılık gelir.

4.2 GDPR Madde 18'e göre işlemenin kısıtlanması hakkı

Bu hak, 18. Maddenin 1. Fıkrasının a'dan d'ye kadar olan bentlerinde belirtilen koşullarla bağlantılıdır.

4.2.1 GDPR Madde 20'ye göre veri taşınabilirliği hakkı

Bu, kendi verilerinizi ortak bir biçimde alma ve bunları sorumlu başka bir kişiye iletme temel hakkını düzenler. Ancak bu, yalnızca 20. Maddenin 1. Fıkrasının a ve b bentleri uyarınca ve teknik olarak mümkün olduğu ölçüde rıza veya sözleşmeye dayalı olarak işlenen veriler için geçerlidir.

4.2.2 GDPR Madde 21'e göre itiraz hakkı

Yapabilirsin temel olarak işleme deiner kişisel verilere itiraz etmek. Bu özellikle eğer Sizin İtiraz etmedeki menfaat, kontrolörün işlemedeki meşru menfaatinden daha ağır basar ve eğer işleme doğrudan reklam ve/veya profil oluşturma ile ilgiliyse.

4.2.3 GDPR Madde 22'ye göre “bireysel durumlarda karar verme” hakkı

Duo prensipte, yalnızca otomatik işlemeye (profil oluşturma dahil) dayalı bir karara tabi olmama hakkı. Dir yasal etkisi vardır veya hendek benzer şekilde önemli ölçüde bozulmuştur. Ancak bu hak, GDPR'nin 22. maddesinin 2. ve 4. paragraflarında da kısıtlamalar ve eklemeler bulmaktadır.

4.2.4 Diğer haklar

GDPR, üçüncü tarafları, Du GDPR'nin 16, 17, 18. Maddeleri kapsamında hak iddia etmişlerdir. Ancak bu, yalnızca mümkün olduğu veya makul çaba gösterilerek gerçekleştirilebildiği ölçüde geçerlidir.

Biz istiyoruz hendek bu noktada yine Sizin GDPR Madde 7 Paragraf 3 uyarınca verilen onayı iptal etme hakkı. Ancak bu durum, o ana kadar gerçekleştirilen işlemenin hukuka uygunluğunu etkilemez.

Ayrıca, isteriz hendek hala ayaktayım ÖN ANALİZ İçeriği az önce açıklanan haklarla büyük ölçüde aynı olan §§ 32 ve BDSG uyarınca haklar.

4.2.5 GDPR Madde 77'ye göre şikayet hakkı

Duo aynı zamanda kanun dich aşağıdaki durumlarda veri koruma denetleme makamına şikayette bulunmak Du görüş NSbir işlemin dich İlgili kişisel veriler bu Yönetmeliği ihlal etmektedir.

5. Peki ya GDPR yarın kaldırılırsa ya da başka değişiklikler olursa?

Bu veri koruma beyanının mevcut durumu: 14.09.2023. Bu gizlilik politikasını değiştirir değiştirmez, hendek Bu konuda daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

6. Gerçek Çerez Bannerları

Kullanılan çerezleri ve benzeri teknolojileri (izleme pikselleri, web işaretçileri vb.) yönetmek ve bu konuda onay vermek için “Gerçek Çerez Afişi” izin aracını kullanıyoruz. "Gerçek Çerez Afişinin" nasıl çalıştığına ilişkin ayrıntılar şu adreste bulunabilir: https://devowl.io/de/rcb/datenverarbeitung/.

Bu kapsamda kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı GDPR Madde 6 (1) (c) ve GDPR Madde 6 (1) (f)'dir. Meşru menfaatimiz, kullanılan çerez ve benzeri teknolojilerin ve ilgili izinlerin yönetimidir.

Kişisel verilerin sağlanması ne sözleşme gereği ne de bir sözleşmenin akdedilmesi için gerekli değildir. Kişisel verileri sağlamak zorunda değilsiniz. Kişisel verileri sağlamazsanız, onaylarınızı yönetemeyiz.